Nieuwe huisarts Bloemgracht – Huisartsenpraktijk Bloemgracht – Amsterdam
Header afbeelding
Huisartsenpraktijk Bloemgracht
Lijnbaansgracht 99 1015 GZ
Amsterdam

Nieuwe huisarts Bloemgracht

Geachte heer, mevrouw,

 

Met deze brief willen we u informeren over een verandering in onze praktijk: Paulus Lips zal vanaf 1 januari stoppen met werken bij de Huisartsenpraktijk Bloemgracht; mevrouw Kai Mee Wong gaat hem opvolgen. Roos Hezemans en Kai Mee Wong zullen vanaf januari uw vaste huisartsen zijn. Hieronder een korte toelichting.

 

Paulus Lips:

‘Werken als huisarts is heel bijzonder: met je patiënten maak je veel belangrijke momenten in hun leven mee. Sommige naar en verdrietig door ziekte, door overlijden of door andere problemen, maar ook mooie en vrolijke momenten. Met velen van u heb ik deze momenten mogen meemaken. De afgelopen twaalf jaar heb ik met heel veel plezier op de Bloemgracht gewerkt en ben ik uw huisarts geweest. Het zijn voor mij heel bijzondere en waardevolle jaren geweest en ik wil iedereen hiervoor bedanken.

Naast mijn werk als huisarts heb ik ook altijd ander werk gedaan, vooral in de landelijke gezondheidszorg. Sinds ruim twee jaar ben ik verantwoordelijk voor de organisatie van de huisartsenzorg op alle asielzoekcentra. Vanaf 1 januari breidt mijn werk bij deze organisatie uit. Ik heb daar veel plezier in maar dat kost zoveel tijd en energie, dat dit niet meer goed te combineren is met mijn werk als huisarts op de Bloemgracht. Gelukkig heb ik al wel afgesproken dat ik in de vakanties van Roos en Kai Mee zoveel mogelijk kom invallen, dus zo blijf ik contact houden met de praktijk en met u.’

 

Kai Mee Wong:

‘De afgelopen jaren heb ik als waarnemend huisarts mogen invallen op de Bloemgracht, wanneer Paulus of Roos niet aanwezig was. Op deze manier heb ik deze fijne huisartsenpraktijk leren kennen. Ik kijk ernaar uit om per januari samen met Roos uw vaste huisarts te zijn. Ik hoop u dan ook te leren kennen en dat we samen een band kunnen opbouwen.’

 

Op vrijdagmiddag 22 december van 1600 tot 1800 organiseren we een kort afscheids- en kennismakingsmoment in de praktijk. Wie wil, kan dan even binnen komen lopen en afscheid nemen van Paulus Lips en kennismaken met zijn opvolger, Kai Mee Wong. Leuk als u komt!

 

Met vriendelijke groet,

 

 

Roos Hezemans

Kai Mee Wong

Paulus Lips