Coronavirus en de huisartsenpraktijk – Huisartsenpraktijk Bloemgracht – Amsterdam
Header afbeelding
Huisartsenpraktijk Bloemgracht
Lijnbaansgracht 99 1015 GZ
Amsterdam

Coronavirus en de huisartsenpraktijk

De nieuwe  maatregelen rond het Coronavirus geven de volgende aanpassingen in onze praktijk:

De gewone spreekuren blijven toegankelijk.

Als u vragen heeft over het Coronavirus, bel of kom dan niet naar de huisartsenpraktijk, maar kijk op de website van het RIVM of bel met 0800-1351. Bij luchtwegklachten dient u zich te laten testen bij de teststraat van de GGD.

Bent u erg ziek en denkt u dat dit kan komen door het Coronavirus, kom dan niet naar de praktijk maar neem telefonisch contact op met de praktijk.

Als u een afspraak heeft op het spreekuur, kom dan zoveel mogelijk op tijd, dus niet te vroeg of te laat. Zo voorkomen we dat teveel mensen in de wachtkamer moeten wachten. We verzoeken u in de wachtkamer 1,5 meter afstand te bewaren. Mondkapjes zijn verplicht in de wachtkamer.

U kunt op twee manieren een vraag stellen per mail: via de ‘ mijn omgeving’ op deze website (beveiligd), of via het mailadres praktijkbloemgracht@xs4all.nl (ovv geboortedatum en huisarts, geen beveiligde mailverbinding, dus liever geen privacygevoelige informatie).

De chronische zorg voor diabetes, hart- en vaatziekten en COPD gaat zoveel mogelijk gewoon door; op de praktijk, via mail en telefonisch.