Afspraken en spreekuren – Huisartsenpraktijk Bloemgracht – Amsterdam
Header afbeelding
Huisartsenpraktijk Bloemgracht
Lijnbaansgracht 99 1015 GZ
Amsterdam

Afspraken en spreekuren

Spreekuur
De Huisartsenpraktijk Bloemgracht is van maandag tot en met vrijdag geopend. Spreekuren verlopen uitsluitend volgens afspraak; er is geen inloopspreekuur. Zowel in de ochtend als in de middag kunt u bij uw huisarts terecht voor een afspraak. In geval van spoed kunt u uiteraard altijd terecht. Heeft u meerdere vragen of klachten die u wilt bespreken? Meld dit bij het maken van de afspraak, dan zorgt de assistente dat de huisarts extra tijd voor u heeft.

Een heleboel klachten kunnen ook telefonisch, via beeldbellen of per mail besproken en afgehandeld worden. Denkt u dat dit in uw geval zo is, dan kunt u bij de assistenten met een van de huisartsen een afspraak maken voor een telefonische afspraak. Voor een vraag aan uw arts per mail kunt u op de knop ‘mijn omgeving’ drukken op de homepage van de website. Als u dit de eerste keer doet, dient u zich eerst digitaal aan te melden voor Uwzorgonline.nl. U kunt dan ook online een afspraak inplannen voor beeldbellen met uw huisarts.

Huisbezoek
Wanneer het niet mogelijk is om naar de praktijk te komen, dan kan de huisarts u ook thuis bezoeken. Bijvoorbeeld omdat u te ziek of slecht ter been bent. Wilt u een huisvisite, dan wordt u verzocht om voor 11 uur met de assistenten hierover contact op te nemen.

Praktijkverpleegkundige
Een groot deel van de zorg voor chronische aandoeningen wordt gedaan door mevrouw Akhnikh, onze praktijkverpleegkundige. Bij haar kunt u terecht voor uw vragen en problemen in relatie tot suikerziekte, COPD, astma en hoge bloeddruk, of als u vragen heeft over stoppen met roken. U kunt telefonisch een afspraak met haar maken via een van de reguliere telefoonnummers. Mevrouw Akhnikh werkt op maandag, dinsdag en donderdag.

Assistentenspreekuur
Ook bij de assistenten kunt u een afspraak maken, bijvoorbeeld voor het verwijderen van hechtingen, uitspuiten van oren, maken van uitstrijkjes, bloeddrukcontroles, wondverzorging, urinecontroles of voor injecties. Vroeg in de ochtend (8.00 – 8.30) of tussen de middag kunt u met hen een afspraak maken.