Huisartsenpraktijk Bloemgracht – Amsterdam
Header afbeelding
Huisartsenpraktijk Bloemgracht
Lijnbaansgracht 99 1015 GZ
Amsterdam

Wij worden deze dagen veel gebeld met vragen over het Astra Zeneca vaccin. Hierdoor raken de telefoonlijnen overbelast en komen we niet meer toe aan belangrijke andere vragen. We hebben de meest gestelde vragen en onze antwoorden op onze website gezet; we vragen u dit eerst te lezen en alleen in dringende gevallen ons te bellen met vragen over de vaccinaties. Leest u hier de vragen en antwoorden.

Vanaf de eerste week van mei zijn de mensen met een medisch risico, de zogenaamde griepprik-groep onder de 60 jaar,  uitgenodigd voor een coronavaccinatie. Met deze uitnodiging kunnen zij een vaccinatieafspraak maken bij de GGD Gemeentelijke Gezondheidsdienst . Mensen uit deze groep worden gevaccineerd met het vaccin van BioNTech/Pfizer of Moderna.

Op zaterdag 26 juni komen genodigden (60-70 jarigen) op afspraak hun 2e AstraZeneca vaccinatie halen in de Westerkerk. We houden aan deze datum vast, zodat we de vaccinatie-afspraken kunnen blijven combineren met de overige patiëntenzorg. Een eerdere vaccinatieronde is organisatorisch niet haalbaar. Bij hoge uitzondering kunnen we met u kijken naar een alternatieve datum. Maar realiseert u zich wel dat dit veel extra werkt geeft voor de assistenten.